Technodac
 
Inici arrow Abonats arrow Activitats Dirigides arrow Què + puc fer?
Què + puc fer?

Què + puc fer? és un programa d'activitats complementari a les activitats i serveis dels abonaments, que està adreçat tan als abonats al Patronat d'Esports com a persones no abonades. 
Programa d'Entrenamnet Especialitzat

Les primeres setmanes de l'any es posarà en funcionament un nou Programa d'Entrenament Especialitzat per als nostres usuaris que comportaran un major seguiment per part d'un tècnic de referència. A l'inici del programa es realitzarà una reunió amb l'usuari per conèixer les seves preferències, la seva disponibilitat i determinar els objectius a treballar.


Gimnàstica Hipopressiva
Des del mes de febrer de 2014, el PME incorpora la gimnàstica hipopressiva en el seu calendari d'activitats, amb 4 horaris diferents de dilluns a divendres.

Les classes són de 30 minuts (excepte la primera que té una durada de 50'), dos dies a la setmana, i p
er assistir-hi cal realitzar una inscripció prèvia. El nombre de places és limitat.

    
Mar
xa Nòrdica

Després de la bona acollida que van tenir les sortides de Marxa Nòrdica, amb més 80 paticipants, us proposem per segon any un calendari d'activitats fins el mes de desembre amb jornades d'iniciació i diverses sortides.
Ioga Iyengar

Patronat d'Esports ofereix la possibilitat que t'apropis al món del ioga de la mà del professor Josep M. Pàmies, reconegut professor del mètode Iyengar.
Les classes comencen el mes de setembre de 2014 i continuen fins el juny de 2015, i es realitzen els divendres per la tarda al Centre Esportiu Municipal El Fornàs. La durada de les sessions és de 1h 15 minuts.