Technodac
 
Inici
La Volta a Catalunya 2018 torna a Valls
La 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya arriba a Valls

El proper dimarts 20 de març, la 2a etapa de la Volta Catalunya  arribarà de nou a Valls. La sortida de l'etapa serà a Mataró a les 13.10 h, i l'arribada a Valls està prevista cap a  les 17H, després de recórrer 175.6 km.

La línia d'arribada estarà situada davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini, al barri del Fornàs.
 
 
Recorregut 

Els ciclistes entraran a Valls per la carretera de Montblanc en direcció a la Font de la Manxa.

El recorregut continuarà per la carretera del Pla fins a la rotonda del cementiri, carrer dels Molls de l'Estació (Institut Narcís Oller) per arribar al carrer Francesc Gumà i enfilar una recta d'arribada de 400 metres fins davant del pavelló Xavier Tondo i Volpini.

Segons l'organització, els horaris previstos situen l'arribada dels corredors entre les 16.54 i les 17.15 h. Durant el pas de la comitiva, els carrers de Valls per on circula la Volta, estaran tallats al trànsit.

 

Recomanacions

L'etapa es podrà seguir en directe per TV3 que fa la cobertura de la Volta 2018. La televisió pública catalana retransmet tots els finals d'etapa, durant la darrera hora i mitja, en directe pel canal Esports 3.

Els vallencs i vallenques que vulguin seguir el final d'etapa a peu de carrer, hauran de tenir en compte les restriccions de trànsit i altres mesures excepcionals necessàries en aquest tipus d'esdeveniments esportius.

 
Restriccions de trànsit

Al carrer Francesc Gumà Ferran i al passeig President Tarradellas no es podrà aparcar des de les 6 hores del matí del dia 20 de març, per facilitar les tasques de preparació de l’arribada. Els veïns i veïnes hauran de tenir en compte les tanques que es col·locaran en tot aquest tram, ja que impediran que els cotxes entrin o surtin dels habitatges.
 
A la carretera del Pla i als carrers Rafel de Casanovas i Molls de l’Estació tampoc es podrà aparacar durant el matí, fins després de l'arribada de l'etapa.
 
 
Aparcaments

L'ajuntament de Valls habilitarà dues zones especials d'aparcament per als vallencs que vulguin presenciar l’arribada de la Volta: l’esplanada davant el pavelló Xavier Tondo i Volpini, i l’esplanada al costat dels Mossos d’Esquadra.

El servei municipal de mobilitat aconsella als aficionats que vulguin presenciar el final d'etapa que arribin amb força antelació a la zona del Fornàs per evitar aglomeracions.

 
Centre logístic de l’etapa

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs serà el centre logístic de l’arribada de l'etapa de la Volta  Ciclista a Catalunya, i s’han habilitat zones per la direcció de la cursa, jutges internacionals, jutges de la Volta i una sala de premsa pels 40 periodistes acreditats.
 
 
Serveis esportius Centre Esportiu

Els Centre Esportiu Municipal El Fornàs mantindrà els serveis i horaris habituals, tot i que a partir de primera hora de la tarda hi pot haver problemes per accedir-hi.
 
 

IEM VILAR


Pavelló Municipal Joana Ballart:
Prat de la Riba, 15-17
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 60 81 32
Fax 977 60 81 31
patronat.esports@valls.cat

Horari d’oficina:
Dilluns a divendres:
9 a 13H
Dimarts i dijous:  
16 a 19H

CEM FORNAS

 
Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Passeig President Tarradellas, 2-6
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 61 44 03
Fax 977 61 22 70
patronat.esports@valls.cat

Horari:
Dilluns a divendres:
  6.30 a 22H
Dissabtes:
9 a 14H i 16 a 19H
Diumenges i festius:
10 a 14H

Piscina d'estiu Fornàs
Dilluns a diumenge:
11 a 20H

RSS PMEValls

Estigui al dia...

XARXES SOCIALS