Technodac
 
Inici
Marta Conesa Nutricionista al PME
Marta Conesa al servei de nutrició del Patronat d'Esports

A partir del pròxim dilluns 5 de juny, s'incorpora al Servei de Nutrició i Dietètica del Patronat d'Esports la dietista Marta Conesa.

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs ofereix una promoció especial durant el mes de juny d'un descompte del 20% al pack de la primera visita i 3 visites de seguiment o a la primera visita.


Marta Conesa

La nova responsable del Servei de Nutrició i Dietètica és la vallenca Marta Conesa, que  va cursar la Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica i un Màster en Nutrició i Metabolisme a la Universitat Rovira i Virgili, així com un curs de postgrau de perfeccionament en Nutrició i esport a la Universitat de Barcelona i té l’acreditació d’antropometrista ISAK (International Society for the Advancement of kinanthropometry) nivell 1.

Actualment ofereix assessorament en nutrició clínica en consulta privada en diferents centres a Reus, Vilafranca del Penedès i Salou, on ho compagina amb un projecte personal d’emprenedoria: Centvuitanta, Nutrició i Comunicació conjuntament amb una publicista, per a la promoció d’hàbits i estils de vida saludable a la població mitjançant tallers, experiències i activitats per a empreses públiques i privades.

Recentment també ha col·laborat amb l’Associació de Diabètics de Catalunya en el cicle de Xerrades de Diabetis i Dieta Mediterrània en algunes poblacions del camp de Tarragona i com a experiències anteriors en el Programa EdAl d’Educació en Alimentació a les escoles de la Universitat Rovira i Virgili i en el Programa SI!-Salud Integral de la Fundació SHE per la ciència, la salut i l’educació així com docència a la Universitat Rovira i Virgili.

Com a responsable del servei de nutrició i dietètica al CEM El Fornàs, les seves funcions són l’assessorament dietètic i nutricional i la planificació de plans nutricionals atenent a les característiques i objectius establerts, l’educació nutricional, la valoració antropomètrica, proposta de tallers i, en definitiva la promoció de la salut.

 

IEM VILAR


Pavelló Municipal Joana Ballart:
Prat de la Riba, 15-17
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 60 81 32
Fax 977 60 81 31
patronat.esports@valls.cat

Horari d’oficina:
Dilluns a divendres:
9 a 13H
Dimarts i dijous:  
16 a 19H

CEM FORNAS

 
Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Passeig President Tarradellas, 2-6
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 61 44 03
Fax 977 61 22 70
patronat.esports@valls.cat

Horari:
Dilluns a divendres:
  6.30 a 22H
Dissabtes:
9 a 14H i 16 a 19H
Diumenges i festius:
10 a 14H

Piscina d'estiu Fornàs
Dilluns a diumenge:
11 a 20H

RSS PMEValls

Estigui al dia...

XARXES SOCIALS