Inici arrow Abonats arrow Servei de Nutrició i Dietètica
Servei de Nutrició i Dietètica
El Patronat Municipal d'Esports ofereix un Servei de Nutrició i Dietètica que complementa l'oferta esportiva del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, on s'aconsellarà sobre correctes hàbits d'alimentació i exercici, i es proposen dietes adequades per a cada usuari.


Informació general

El servei de nutricionista i dietètica es posa en funcionament el mes de març de 2013, i les visites es realitzen al Centre Esportiu Municipal El Fornàs.

Des del mes de junye de 2017 la professional responsable del servei és Marta Conesa, Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Màster en Nutrició i Metabolisme a la Universitat Rovira i Virgili, així com un curs de postgrau de perfeccionament en Nutrició i esport a la Universitat de Barcelona i té l’acreditació d’antropometrista ISAK (International Society for the Advancement of kinanthropometry) nivell 1.

El servei està adreçat a als abonats del Patronat d'Esports, però també hi poden accedir els usuaris dels diferents cursos i serveis que oferim: cursos de natació, gimnàstica de manteniment,  campionats de futbol sala i bàsquet...

Serveis dietètics
  • Dieta hipocalòrica:  Encaminada a la pèrdua de pes, a disminuir els riscos associats a l'obesitat i a mantenir el pes adequat mitjançant uns bons hàbits alimentaris.
  • Dieta per a esportistes: L'alimentació i l'esport han d'anar plegats per aconseguir els objectius de rendiment proposats. La dieta s'adapta a la modalitat esportiva i al nivell de rendiment de cada esportista.
  • Dieta saludable i de manteniment: A aquest també s'hi hauran d'afegir les dietes saludables i de manteniment, que garanteixen una quantitat adequada i variada d'aliments per beneficiar el correcte funcionament del nostre organisme. 
  • Dieta especial: Adreçada a persones amb patologies associades com diabetis, hipertensió, hipercolesteroelèmia, hiperdislipèmica o osteoporosi.
  • Estudi antropomètric: Amb la mesura dels paràmetres corporals (pes, talla, plecs cutanis, diàmetres, longituds i perímetres ossis) es defineixen les característiques morfològiques de l'esportista. D'acord a la composició morfològica resultant, s'estableixen pautes nutricionals per millorar el rendiment esportiu i aconseguir el pes ideal per cada especialitat esportiva.

Informació i visites
Us podeu informar del servei i concretar la visita a la recepció del Centre Esportiu Municipal El Fornàs, o al telèfon 977 61 44 03.