Technodac
 
Inici arrow Lligues arrow Lliga Futbol Sala
Futbol Sala – Lliga de Valls

 Lliga de Fubol Sala de Valls
 
La Lliga de Valls de Futbol Sala és una competició de lleure que organitza el Patronat Municipal d'Esports, amb l’objectiu d’atendre la demanda d’una part de la població de la nostra ciutat que busca dur a terme una pràctica esportiva, passar-s’ho bé amb un grup d’amics i mantenir o millorar l’estat físic i el nivell de salut.
 
Sistema de competició
El sistema de competició serà, preferentment, un campionat de lliga a dues voltes, anada i tornada, on tots els equips juguen entre ells. En cas que el nombre d'equips sigui elevat, es constituirien dues categories, 1a Divisió i 2a Divisió, i s'establirien criteris pels ascensos i descensos cada temporada.

Dates, horaris i instal·lacions
El campionat es juga durant la temporada d'hivern, entre octubre i juny.
Els partits es juguen els dissabte per la tarda, entre les 15 i les 20 hores, a les instal·lacions esportives municipals de Valls (pavelló Xavier Tondo i Volpini i pista poliesportiva del Vilar) i de la resta de poblacions que hi participen (Sarral, Alió, Puigpelat, La Selva del Camp, Vila-rodona o Nulles).

Resultats, estadístiques i classificacions
El campionat es pot seguir jornada a jornada al pàgina web del Patronat d'Esports - Lliga de Valls.

+ informació
Per a més informació sobre el campionat us podeu posar en contacte amb el Patronat d'Esports, enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la   o al telèfon 977 608 132.