Technodac
 
Inici arrow Activitats arrow Activitats Hivern arrow Activitats Especials
Activitats Necessitats Especials


Activitat Aquàtica per a Nadons

Activitat adreçada a nadons de 6 mesos als 3 anys acompanyats d’un adult, preferiblement el pare o la mare. Aquesta activitat pretén familiaritzar el nadó amb el medi aquàtic i aprofita el lligam afectiu com a eina de treball. Sessions de 45'.
 
Els cursos són d'un dia a la setmana.

 Matronatació
 
 Activitat aquàtica per a embarassades. Orientada a dones en gestació fins al vuitè mes que permet assolir un manteniment de la condició física, i un alleugeriment de les càrregues que suporten les embarassades: mal d’esquena, pesadesa a les cames...). Es realitza a la piscina gran i a la piscina petita.

 Activitat per a Persones amb Necessitats Especials

Programa adreçat a particulars i a col·lectius, escoles o tallers que atenen a grups de població especial. Es pretén assolir el màxim d’autonomia personal i el desenvolupament psicomotriu i afavorir al màxim la motricitat a fi de millorar la seva qualitat de vida.
Per a més informació podeu consultar el tríptic d'activitats BELLUGA'T, o posar-vos en contacte amb el Patronat d'Esports enviant un correu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .