Technodac
 
Inici
SERVEI DE FISOTERÀPIA
Primera visita
 
Primera visita
La primera visita és obligatòria per a tothom i té com objectiu conèixer l'estat general de l'usuari mitjançant una anamnesi i un reconeixement general. La primera visita inclou el reconeixement i el primer tractament fisioterapèutic.
Durada aproximada: 60 minuts.
 
 
Valoració funcional
Es fa la valoració de l’estat general mèdic i fisioterapèutic de l'usuari en 15 minuts. A diferència de la PRIMERA VISITA, no es fa cap tractament i, si es continua amb el servei de fisioteràpia, el cost de la valoració funcional es descompta de la visita següent.
Durada aproximada: 15 minuts.
 
 
Massatge relaxant, terapèutic o esportiu
És una tècnica de mesoteràpia que actua a partir de manipulacions, pressions, amassaments i estiraments dels grups musculars. Quan es localitzen tensions o fibres endurides, es treballa per reduir el teixit fins aconseguir alliberar-lo o relaxar-lo.
Durada aproximada: 50 minuts.


Drenatge limfàtic manual (DLM)
És una tècnica de mesoteràpia que actua a partir de manipulacions, pressions, amassaments i estiraments dels grups. Durada aproximada: 50 minuts.
  
El drenatge limfàtic manual (DLM) és un dels tractaments complementaris més recomanats per evitar o eliminar la cel·lulitis i el greix que es produeix per una mala circulació. Mitjançant un massatge suau i rítmic, s'aniran eliminant els líquids retinguts i les impureses que es transformen en greix i que s'acumulen, principalment, a la superfície de la pell (especialment dels glutis i l'abdomen), per derivar-los al sistema venós perquè els elimini.
Durada aproximada: 50 minuts.Tractament exprés
Sessions de 25 minuts de seguiment de lesions o de massatges en zones localitzades .
 
Massatge esportiu
Massatge localitzat amb objectius diversos:
Precompetició: Curt i indolor, per preparar la musculatura de l'esportista abans de realitzar la competició.
Postcompetició o exercici: Lent i profund, es porta a terme just després del desgast físic amb la finalitat d'afavorir la recuperació i prevenir l'aparició de lesions.
De manteniment: Realitzats amb regularitat, faciliten la recuperació, ajuden a evitar lesions per sobrecàrrega i afavoreixen el rendiment esportiu.
Durada aproximada: 25 minuts.
 
Tractament de seguiment
Sessions de seguiment d'una lesió o d'una zona afectada tractada anteriorment.
Durada aproximada: 25 minuts.

Embenats funcionals - Taping
Embenats funcionals de turmell, genoll, canell... que afavoreixen la pràctica esportiva, l'activitat diària o la prevenció de recaigudes. Es realitzen abans de l'activitat esportiva.
Durada aproximada: 10 minuts.SERVEI D'OSTEOPATIA

L'Osteopatia és un sistema de diagnòstic i tractament que es basa en la teoria que tots els sistemes del cos treballen conjuntament, estan relacionats i, per tant, que els trastorns que es produeixen en un d'ells afecta el funcionament de la resta. Les manipulacions articulars, streching i altres tècniques que es realitzen estan orientades a recuperar l'equilibri corporal reactivant els mecanismes d'auto-curació del propi cos, alleugerir els dolors i promoure la salut i el benestar. El tractament s'adapta a cada pacient en funció de l'avaluació inicial eralitzada per l'osteòpata, i segueix un enfocament personal i únic. Durada aproximada: 60 minuts. 

IEM VILAR


Pavelló Municipal Joana Ballart:
Prat de la Riba, 15-17
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 60 81 32
Fax 977 60 81 31
patronat.esports@valls.cat

Horari d’oficina:
Dilluns a divendres:
9 a 13H
Dimarts i dijous:  
16 a 19H

CEM FORNAS

 
Centre Esportiu Municipal El Fornàs
Passeig President Tarradellas, 2-6
Aptat. 116 · 43800 Valls
Tel. 977 61 44 03
Fax 977 61 22 70
patronat.esports@valls.cat

Horari:
Dilluns a divendres:
  6.30 a 22H
Dissabtes:
9 a 14H i 16 a 19H
Diumenges i festius:
10 a 14H

Piscina d'estiu Fornàs
Dilluns a diumenge:
11 a 20H

RSS PMEValls

Estigui al dia...

XARXES SOCIALS