Technodac
 
Inici arrow Activitats arrow Activitats Hivern arrow Activitats Adults
Activitats per a adults i gent gran

El Patronat Municipal d'Esports ofereix un Programa d'Activitat Física per a Adults amb un ampli ventall d'activitats i serveis, que s'adapten a totes les edats, objectius i interessos.

Algunes activitats estan incloses en l'abonament, mentre que d'altres es poden contractar de manera individual i estan adredes també a qualsevol persona interessada.
 
  Activitats dirigides (incloses en l'abonament)
 
El Patronat d'Esports ofereix més de 90 activitats dirigides incloses en l'Abonament activitats, en horaris de matí, migdia i tarda, de dilluns a dissabte.

Els abonats poden realitzar tantes classes a la setmana com dessitgin, dins de l'horari que tenen contractat.

Les activitats es divideixen en 5 grups:

1. Activitats aquàtiques: Aiguagym  
2. Cos-ment: Tai-txí, Pilates  
3. Cardiovasculars: Spinning
4. Coreogràfiques: Aeròbic, Step, Booiaka, Zumba
5. Mant. i millora de la condició física: Servei Salut, TBC, Bosu, Hit

Cliqueu en els enllaços per a més informació sobre les activitats dirigides i les diferents modalitats d'abonaments.
                                                                                                                        
  Gimnàstica de Manteniment

La sessió es compon d’un treball de flexibilitat, un treball de millora de la resistència cardiovascular, un treball de tonificació i un treball de reforçament de la faixa natural (maluc-lumbar-abdominal). Per acabar sempre amb estiraments i activitats relaxants. A diferència d’altres activitats que també oferim, en aquesta també es proposen activitats esportives com bàdminton i d’altres activitats jugades adaptades a les característiques del grup.


 
 
  Curs de natació per adults i gent gran

Activitat molt interessant per a persones que volen cercar l’hàbit de fer activitat física com a millora de la salut i la qualitat de vida. Tots els nivells: des d’aquelles persones que han de perdre la por al medi aquàtic (familiarització i adaptació), aprenentatge del moviments natatoris adequats a cada edat o estat de salut, fins arribar al treball sobre les qualitats físiques saludables: millora de la resistència cardio-respiratòria, la força, la mobilitat articular... Atenent al treball ha desenvolupar es realitzarà a la piscina petita (PP) o piscina gran (PG).