Technodac
 
Inici arrow Serveis arrow Subvencions PME
Subvencions Patronat d'Esports

Subvencions Esportistes i Entitats Esportives
El Patronat Municipal d'Esports de Valls compta amb un programa de subvencions ecòmiques adreçat al esportistes i entitats esportives vallenques, i un programa de subvencions per l'ús de les instal·lacions esportives municipals per a esportistes de Valls i l'Alt Camp.

 Subvencions econòmiques 

Programa anual se subvencions econòmiques adreçat a títol individual als esportistes vallencs en formació o que competeixen a alt nivell, amb la intenció de potenciar la seva trajectòria esportiva i ajudar-los a aconseguir els seus objectius personals en cada una de les modalitats que participen. Convocatòria única el primer trimestre de l’any.

Programa anual de subvencions adreçat a les entitats esportives de Valls i a les seves seccions, amb l’objectiu de promoure l’activitat esportiva de la ciutat i envigorir aquest sector associatiu. Convocatòria única el primer trimestre de l’any. Subvencions ús instal·lacions esportives 

Programa de subvencions destinades als esportistes vallencs i de la comarca de l’Alt Camp a títol individual, amb la intenció de potenciar la seva trajectòria esportiva i ajudar-los a aconseguir el seus objectius personals en cada una de les modalitats esportives en que participen. Dues convocatòries, el primer i el tercer trimestre de l’any.

Documentació


Subvencions Econòmiques Centres Docents
El Patronat Municipal d'Esports de Valls compta amb un programa de subvencions ecòmiques adreçat als centres educatius, les seves AMPA o Associacions Esportives que porten a terme l'activitat esportiva a l'escola en horari extraescolar.

 Subvencions econòmiques esport extraescolar

Per tal de donar suport a l'activitat esportiva en horari extraescolar al municipi, el Patronat d'Esports compta amb una línia de subvencions, a la qual es poden acollir els centres docents, les seves  AMPA o Associacions Esportives Escolars.(i) Full de transferència bancària
Declaració documents presentats anteriorment


 Premi participació Cursa Popular de Santa Úrsula


El Patronta d'Esports organitza cada any la Cursa popular de Santa Úrsula amb  l'objectiu de promocionar entre la ciutadania la pràctica de l'esport com a mitjà de fer salut.

Amb l'objectiu d'incentivar la participació dels centres docents en aquesta activitat popular, el patronat d'Esports proposa premiar-los en en funció dels alumnes de cada centre participants i ha creat unes bases per a tal objectiu.

Subvencions Nominatives Entitats Esportives
El Patronat Municipal d'Esports de Valls aprova amb cada pressupost les subvencions nominatives per les entitats esporitves vallenques, en reconeixement a la seva tasca formació i promoció de l'esport a la nostra ciutat.

  Subvencions econòmiques nominatives   

El Patronat d'Esports atorga subvencions nominatives a entitats esporitves de Valls per la seva tasca de formació i promoció de l'esport a la nostra ciutat. Aquesta subvenció s'aprova amb els pressuspostos anuals del Patronat d'Esports