Technodac
 
Inici arrow Abonats arrow Lloga un armariet
Lloga un armariet
 

El Centre Esportiu Municipal El Fornàs compta amb armariets d'ús personal en diverses zones de la instal·lació per als usaris dels serveis esportius. Ara també pots llogar un armariet de manera permanent a la zona que prefereixis de la instal·lació. El teu armariet serà degudament identificat pel personal del Patronat d'Esports. Es recomana a tots els usuaris que utilitzin els armariets durant la seva estada al centre esportiu; per seguretat, per higiene i per no ocupar espai necessari per a la resta d'usuaris.

 
Qui pot llogar un armariet?
És un servei adreçat als abonats del Patronat d'Esports, i és recomanable per a aquells que usen amb freqüència la instal·lació.

Què he de fer per llogar-lo?
T'has d'adreçar a la recepció del centre esportiu, escollir la zona on vols l'armariet i signar un contracte de lloguer.

Durada del lloguer
Els lloguers dels armariets són per períodes de 3 mesos que es renoven automàticament en finalitzar el trimestre. Pots donar de baixa els servei sempre que ho desitgis, comunicant-ho a la recepció del centre esportiu.

Quin preu té?
El preu del trimestre és de 12 euros, i al principi cal avançar una fiança de 10 euros que es retornarà quan es deixi l'armariet i estigui en bones condicions.