Technodac
 
Inici arrow Actes Populars arrow Festa de la Bicicleta
Festa de la Bicicleta

  

La primera edició de la FESTA DE LA BICICLETA es va celebrar el 1981, i va ser organitzada per una entitat ciclista de la nostra ciutat amb notable èxit fins el 1992. El 1999, el Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de Valls van recuperar la FESTA DE LA BICICLETA, com una activitat adreçada a la gent de la nostra ciutat de totes les edats: una festa familiar.

Des d’aleshores la participació no ha deixat de créixer, i en l'edició de 2007 es va superar per primera vegada la xifra dels 900 participants, exactament amb 920: la FESTA DE LA BICICLETA s'ha convertit en un dels  actes de caire esportiu i popular amb més participació de la nostra ciutat.
 
  

 La mobilitat sostenible

 

Els darrers anys la FESTA DE LA BICICLETA ha pedalat recolzant diverses iniciatives institucionals a favor de l’estalvi energètic i la no contaminació, impulsades per la Generalitat de Catalunya i la Comunitat Europea (Dia europeu sense cotxes, La setmana europea de la mobilitat, A la ciutat sense el meu cotxe) i, en les darreres edicions s’ha emmarcat  dins la SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA que es realitza la segona quinzena de setembre a tot Catalunya, impulsada per la Generalitat i en el marc de la campanya Pedala pel canvi climàtic organitzada per la  Bicicleta Club de Catalunya (BACC).

Per potenciar el missatge de la mobilitat sostenible, en cada edició es proposa una activitat relacionada amb els avantatges de la mobilitat sostenible, l'estalvi de CO2...on es fomenta especialment la utilització de la bicicleta com a transport habitual.

Sorteig de material Esportiu
En acabar la bicicletada es fa un sorteig de material esportiu, cortesia de la Top Cycling, Cicloesport Marcos, Club de Ciclisme Tondo i Joyreider; i la col·laboració d'Hotel Class.
 

 
 


 Entitats Col·laboradores  


  • ESPORT CICLISTA VALLS
  • A.C. BARRI DE LES COMARQUES
  • SECCIÓ CICLISTA DEL C.B. VALLS
  • CLUB BTT DE VALLS I L’ALT CAMP 
  • CLUB DE CICLISME TONDO

  

 Darreres Edicions

 

 
      
Article complet...